Tot en met 31 december 2023 is er een cliëntenstop vanwege onvoldoende ruimte in mijn agenda om nieuwe cliënten goed te kunnen begeleiden. Alvast dank voor je begrip.

Ervaring van enkele cliënten

Hannie: "Sinds ik bij Eveline in behandeling ben zit ik weer goed in mijn vel.  Er is aandacht voor mijn klachten, die vakkundig worden behandeld zodat ik mij weer een beter mens voel." 

Bianca: "De voetreflexologiebehandeling van Eveline is altijd heel ontspannend. Ik krijg altijd persoonlijke aandacht bij Eveline. Ook geeft ze uitleg over de behandeling. Ik ga er altijd met plezier naartoe." 

Marieke: "Na jarenlange stressklachten voel ik me nu eindelijk weer veel meer ontspannen en slaap beter. Ik slikte flink wat paracetamol tegen hoofdpijn. Door de voetreflexologie ook van mijn hoofdpijn verlost. Eveline is zeer deskundig, een fijne persoonlijkheid met gevoel voor humor, geeft goede adviezen en bereidt zich altijd goed voor. Interessant dat voeten een weerspiegeling zijn van je gehele lichaam en dus ook van pijnplekken en organen. Tijdens een behandeling voelde ik vaak dat mijn energie weer begon te stromen; alsof er een barricade werd opgeheven. Elke keer weer jammer dat het uur voorbij was." 

Icha: "Fijne behandelingen ervaren bij Eveline. Ik voelde me ontspannen (viel soms heerlijk in slaap) en ging weg als herboren. Wanneer ik weer een voetreflexologiemassage nodig heb zal ik zeer zeker weer van haar diensten gebruik maken." 

Figen: "Ik heb ik bij Eveline een intake en eerste voetreflexologiesessie geboekt omdat ik al 2,5 jaar aanhoudende tintelingen in mijn hand had. Voor mijn klachten heeft de arts een diagnose gesteld. Nadat ik de deur uitliep na de eerste sessie merkte ik dat ik in 3 vingers weer gevoel had, zonder tintelingen. Ik was verwonderd over dit snelle resultaat en nu 2 maanden later heb ik nog steeds gevoel in mijn vingers. Bij mijn tweede behandeling merkte ik al op dat er niet veel gevoelige punten op mijn voeten waren. Dank je wel voor je zorg, Eveline."